Faq

Hoe laat kunnen we inchecken?

De inchecktijd is 15.00 uur. In overleg zijn afwijkende tijden goed mogelijk. Geef je wens door via info@boerderijhetstroomdal.nl of via 06-54-34 80(ook whatssapp)

Hoe laat moeten we uitchecken?

De uitchecktijd op zondag is flexibel. Tijdens het inchecken kan dit tijdstip besproken worden. De uitchecktijd op andere dagen is 10.00 uur.  

Wat is er voor jonge kinderen te doen?

Rondom de boerderij is er veel speelruimte. Jonge kinderen vermaken zich over het algemeen prima. Er zijn skelters, schommels,glijbaan,klimhuisje,voetbaldoeltjes en zandbak. Een kampvuurtje bouwen met de kinderen is ook erg populair en dan marschmellow’s eten …hmm. 

 

Heb je tips voor activiteiten in de omgeving voor jonge kinderen?
Heb je tips voor activiteiten in de omgeving voor oudere kinderen?
Wat zit er bij de prijs in?

In de prijs zit de huur van de accommodatie, eindschoonmaak en toeristenbelasting incl. theedoeken,handdoekjes,wc papier, filters voor koffiezetapparaat. 

Zelf meenemen of huren: bedlinnen(eenpersoonsbedden, matrashoes,kussensloop en dekbedhoes) en handdoeken. (pakket met twee handdoeken en washandje). 

Huren is op basis van beschikbaarheid en kan tot uiterlijk 24 uur voor inchecken via info@boerderijhetstroomdal.nl of 06-54343480. 

 

Hoe laat kunnen we inchecken?

De inchecktijd is 15.00 uur.