Februari Maart Museummaanden

De maanden Februari en Maart zijn Museummaanden bij Boerderij het Stroomdal. Bij boeking in deze maand kunt u met aantrekkelijke voorwaarden  ,met de familie of andere groep  ,naar speciaal geselecteerde musea. De geselecteerde musea hebben speciale programma’s voor families. U kunt zelf bepalen naar hoeveel musea u gaat. Uw verblijf in de groepsaccommodatie is op basis van zelfverzorging. U kunt uw verblijf echter opplussen met ontbijt,lunch en/of diner. Ook de bedden kunnen opgemaakt worden met handdoekpakketten. Zo hoeft u alleen uzelf mee te nemen.

Optioneel kunt u op zondagmorgen met de gastheer mee voor een rondleiding/excursie  door het dorp Anderen. Rond Anderen zijn er menselijke activiteiten sinds 60.000 jaar v.c. Er zijn hier stenen vuistbijlen gevonden. Het dorp Anderen bestaat minimaal sinds 600 jaar.

Mocht museumbezoek voor een deel van de familie geen optie zijn dan kunnen we voor de actievelingen klimpark joytime in Grolloo aan bevelen. Dit is op fiets afstand.

Dit speciale programma is al mogelijk vanaf € 21,20 per persoon per nacht (bij minimale groepsgrootte van  10 personen.)
Graag maken wij een offerte op maat.

Pin It on Pinterest