Ontdek Drenthe najaar

Ontdek Drenthe in het najaar. Speciaal voor onze gasten geselecteerd. De leukste najaarsuitjes in Nationaal park Drentsche Aa en Geopark de Hondsrug.

Hunebed centrum in Borger

Ontdek het ontstaan van de hunebedden en ervaar hoe de eerste mensen leefden in het oertijdpark. Hier is genoeg te doen voor jong en oud. Er vinden zeer regelmatig speciale activiteiten plaats. Check de site voor de actuele info. Tickets zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de eigenaren van Boerderij het Stroomdal.

Paddenstoelen spotten

In de bossen zijn nu vele paddenstoelen te spotten. Zoek een wandeling uit en geniet van de vele kleuren ,vormen en groottes.

klootschieten

Klootschieten is een oud gezelschapsspel. U volgt een route met uw groep. Wie de route in zo weinig mogelijk schoten heeft afgelegd is de winnaar. Het is een gezellig spel voor jong en oud. De ballen (kloten),routevoorbeeld, registratieformulier en reserveballen zijn te huur in de Boerderij.

boomkroonpad

Als een eekhoorn door de toppen van de bomen. In het najaar zijn de kleuren zeer bijzonder. Of een spannende tocht door de worteltunnel. Het boomkroonpad is 150 meter lang. Vanuit het boomkroonpad ook diverse wandelingen en excursies met de boswachter. Horeca is aanwezig. Honden zijn aangelijnd welkom. (alleen niet mogelijk op het boomkroonpad zelf).

Rijk der Kabouters

Ontdek de kabouters in het Rijk der Kabouters in Eext. Leer alles over de kabouters in het bos waarin ze leven. Geschikt tot 8 jaar oud. Er is ook een kabouterwinkel. Na afloop nog lekker spelen in de bijbehorende speeltuin of een appeltaartje met chocolademelk.

klimmen en klauteren bij joytime

Klimmen en klauteren nabij Grolloo voor jong en oud. Bij joytime is veel te doen. Teveel om om te noemen. Neem even contact op met de medewerkers van joytime voor een activiteit op maat.

Pannenkoeken eten

Heerlijke pannenkoeken eten bij Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren. In authentieke boerderijsfeer met elkaar genieten van de lekkerste pannenkoeken volgens traditioneel recept.

Pin It on Pinterest