Reviews Boerderij het Stroomdal

Enkele reviews van gasten die bij ons hebben overnacht.

Wat hebben wij genoten van dit prachtige weekend in deze bijzondere boerderij, die voorzien is van alle gemakken. De twee oudste kleinkinderen waren heel druk bezig met de skelters. Met z’n allen eten aan de lange banken buiten. Wat een genot! Vele potten tafeltennis. Soms van hoge kwaliteit. Meestal het idee van ‘Ping-Pong’ niet overstijgend. Wat een LOL! ‘s Avonds gietend van het lachen op de spelletjes avond. Kortom: voor herhaling vatbaar! (EN: Een welkom op vrijdag met roosjes op tafel, koffie en koek!

Fam B.-S. kinderen en kleinkinderen.

7-10 september 2018

We waren voor het eerst in Anderen en in deze prachtige boerderij en we hebben genoten! Wat is het hier mooi en wat een prachtig onderkomen!! We hebben heerlijk gewandeld,hunebedden bezocht, heel veel buiten gezeten, spelletjes gedaan en vooral zaterdagavond in het vuur van de spelletjes heel veel herrie gemaakt. We hopen dat we nog een x terug mogen komen en beloven we dat we minder luidruchtig zullen zijn. Heerlijke bedden, supergezellige boerderij , heerlijk terrein rondom. Het weer was geweldig, we hebben een top familieweekend gehad. Bedankt!

Fam. M./W en H.

25-27 mei 2018

‘(O)ma met kinderen en kleinkinderen en achterkleinkind hebben hier een paar heerlijke en prachtige dagen gehad. We hebben gewandeld, spelletjes gedaan, gezongen en zo veel meer.Zondag lopend naar Rolde naar de kerk. Het was koud maar prachtig weer. We voelden ons echt op ons gemak in jullie sfeervolle boerderij. Bedankt voor de gastvrijheid!

Fam G-B.

23-25 februari 2018

‘Tevoren waren we al helemaal weg van deze boerderij, zowel van binnen, de ontvangst en contact, als de omgeving. Nu ook aan het einde  van een geslaagd weekend, met 12 mensen, zijn al die eerste indrukken beklonken ,uitgebreid en overtroffen. Dank voor deze fijne plek!

Reunie van een opleidingsgroep

15 oktober 2017

‘Wij hebben een heerlijk familie-weekend gehad in jullie boerderij. Heerlijk geborreld bij de haard,gegeten aan de grote tafel en kinderen en volwassenen hebben zich uitgeleefd op de skelters. Hartelijk dank!’

Fam van S.

8-10–2017

We hebben een fantastisch weekend gehad met de familie. Ook de kids vonden het geweldig met de skelters en al het andere speelgoed.Prachtig weer gehad!! groetjes familie F. Tot volgend jaar!!

P.s. We waren na 19 jaar weer terug!

22, 23 en 24 september 2017

Lieve Gerda en Gerrit,
‘Als onbekenden voor elkaar kwamen we aan in jullie mooie huis, als groep gaan we nu weg. De mooie,rustige,bosrijke omgeving en het plezier dat we hebben beleefd met het tafeltennissen en volleyballen brachten ons bijeen. Tot in de vroege uurtjes zaten we samen in de knusse zithoek,spelletjes spelend, pratend en lachend. We hopen dat dit mooie huis nog lang zal blijven bestaan en dat nog veel meer mensen het plezier dat wij hier hebben gehad mogen meemaken. Hartelijke dank. ‘

Facultaire Studentenraad Geesteswetenschappen Amsterdam.

24-08-2017

‘Dank jullie wel voor een heerlijk weekend! Prachtige locatie met gastvrije en en hartelijke gastheer en vrouw,die alles tot in de puntjes geregeld hebben en meedenken. Was fijn om hier mijn 50 ste verjaardag te mogen vieren. Naast mij feestje op zaterdag vanmorgen gezellig de kippen op bezoek om later een eitje op de tafel in het veld te vinden. Kortom geslaagd, waarvoor dank.
Lieve groet,

J.L. en F.B.

24-08-2017

Zoover

Bekijk hier onze reviews op Zoover.